vrijdag 1 oktober 2021

PIZZA !!!



Dit jaar kwam de herfst al vroeg om de hoek kijken. Al in begin september kon je in de vroege ochtend al een vochtigere koele lucht voelen. Het regende ook al veel in deze maand. In totaal is er al ruim 100 mm gevallen, gemiddeld in het jaar valt er ongeveer 450 mm. Dat is dus al een heleboel. De meeste regen valt over het algemeen in november-december en in de periode maart-april. In de rest van het jaar valt wel eens een buitje, terwijl het in juli-augustus meestal helemaal droog blijft. 

Met de eerste regens van de herfst, daalt ook de gemiddelde temperatuur. De warme zomerdagen en -avonden zijn voorbij en het is heerlijk koel weer om te wandelen en te fietsen. Omdat de avonden nu nog redelijk lang zijn (het wordt op dit moment om een uur of acht donker) kun je ook heerlijk buiten eten en barbecueën. 


En de pizza-oven kan weer aan! Door de regen is het brandgevaar alhier geweken. Daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt. 

Vanaf 1 oktober 2021 organiseren wij iedere zaterdag of zondag (afhankelijk van het weer) om 12 uur 's middags een boek presentatie van mijn boek "Het SuperSlimDieet, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte", gevolgd door pizza uit de houtoven. 

De kosten voor een heerlijke pizza maaltijd incl een drankje (wijn, bier of frisdrank) en koffie of thee is €12,50 per persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten